Over Mezelf

Wie ben ik?


Ik ben Werner Reynaert, ik ben al meer dan 40 jaar actief in de IT-sector eerst als technieker voor installatie en reparatie van computers en hun randapparatuur en de laatste 30 jaar als netwerkbeheerder en Systeem Administrator van diverse IT-bedrijven. Tot voor kort stond ik in voor de continuïteit van het bedrijf, een netwerk van ongeveer 50 servers met diverse routers, switches en firewalls en een 200-tal gebruikers.

Begonnen in 2014 als bijberoep heb ik uiteindelijk besloten om in 2018 volledig zelfstandig voluit te gaan voor Mijn PCHulp zodat ik me kan bezighouden met het helpen van mensen die wat minder overweg kunnen met de computer. Ik zorg ervoor dat hun kleine en grote problemen worden opgelost, zowel hardware als software. Ik verlaag hun drempel naar het computergebruik zodat ook zij van deze moderne technologie gebruik kunnen maken.

Ook help ik zelfstandigen en kleine bedrijven en organisaties om ook voor hen een oplossing te vinden voor hun IT-problemen en indien gewenst de IT-omgeving uit te breiden met nieuwe technologieën. Periodiek onderhoud is één van de mogelijkheden. Hierbij wordt de volledige infrastructuur nagekeken of alles o.a. up-to-date is.