Maak van uw PC/laptop terug een snelle computer! Ook voor Apple!

doorwernerr

Maak van uw PC/laptop terug een snelle computer! Ook voor Apple!

Is uw PC/Laptop ook zo traag ? Vervang uw oude schijf door een SSD disk
Een SSD Disk is tot 15x sneller dan een gewone harde schijf. Hierdoor krijgt zelfs een PC met een oudere processor weer vleugels, opstarten in 10 à 20 sec wordt mogelijk, en uw laptop kan er weer een paar jaar tegenaan. (Minimum W7 sp1)

Een SSD kan bijna in elke PC/Laptop worden ingebouwd, ook in een Apple. Via een Backup/restore procedure wordt uw systeem incl data overgezet naar de nieuwe SSD Disk, m.a.w. u werkt na de ingreep gewoon verder op dezelfde manier maar veel sneller. Uw systeem ziet er identiek uit, alle data blijft behouden!

Deze ingreep wordt gedaan op afspraak, je bent je computer max 2 dagen kwijt.

Dit geldt ook voor een Apple Imac of Probook!

 

Over de auteur

wernerr administrator